LinkedIn

Linkedin11.jpg

Tot op heden was Facebook het platform waarop ITOOK werd gepromoot. Zo nu en dan poste ik een link naar deze blog om zo nieuwe klanten te werven. Maar aangezien ik vooral voor de zakelijke markt werk met mijn vastgoedfotografie is Facebook waarschijnlijk niet het allerbeste platform. LinkedIn daarentegen…

Linkedin13.jpg


Onder het mom: “Beter laat dan nooit” presenteer ik hierbij mijn nieuwe LinkedIn pagina. Daar zal ik vaker kleinere updates plaatsen over de werkzaamheden die ik verricht. Dus wacht niet en volg de pagina nu! Klik op de onderstaande button om doorverwezen te worden.

Linkedin14.jpg

Presentatiemateriaal

De afgelopen maanden ben ik onder andere voor Stalufor en Stalufix bezig geweest om hun website een frisse boost te geven. Zo fotografeerde ik onder meer een aantal vastgoedprojecten voor ze, en heb ik onlangs het bedrijf voorzien van foto’s van hun werkzaamheden en foto’s van het personeel. Perfect als presentatiemateriaal voor op de website of in de brochure!
Zie hier een kleine maar gevarieerde selectie van enkele foto opdrachten.

Werkt u bij een bedrijf die opzoek is naar een fotograaf die de werkzaamheden, personeel, evenementen of alle andere gewenste items voor een scherpe prijs op de foto zet? Dan zit u bij ITOOK helemaal goed. Stuur vandaag nog een mail!

Waarom bewolking niet erg is

IMG_7354.jpg

Soms heb je dat wel eens. Je hebt een portret of familieshoot gepland met een heel leuk gezin en dan valt het weer toch een beetje tegen op die dag. Het is bewolkt en de zon komt maar niet tevoorschijn. Althans, vaak denkt iedereen dat het weer dan tegenvalt. Als fotograaf zijnde is bewolkt weer zo erg nog niet. Sterker nog, veel fotografen willen juist bewolking tijdens eens portretshoot. Ik denk dat ik met de onderstaande foto’s jullie kan overtuigen waarom.

Kijk eens naar het prachtige zachte licht. Bij een sterke zon was alles veel contrastrijker en had je overal schaduwen kunnen hebben. Het weer op die dag was juist perfect voor deze setting! Ik ben bijzonder blij met deze foto’s. Ze blijven mooi in mijn portfolio!

IMG_0081.jpg
IMG_7362.jpg
IMG_7383.jpgWil je ook een familieshoot of een fotoshoot? Neem dan contact op met ITOOK.

Interieur/ Meubilair

Vorige week heb ik voor 'Op Maat Zagen' een leuke opdracht mogen doen. Bij Op Maat Zagen kun je hout bestellen die ze perfect op maat zagen en thuis bij de klant afleveren. Ideaal voor de doe-het-zelver en mensen met twee rechterhanden om bijvoorbeeld een mooi meubelstuk te ontwerpen en te bouwen.  Op Maat Zagen wilde graag een aantal projecten vastgelegd hebben. Ook daarbij is ITOOK natuurlijk de perfecte kandidaat!

De opdrachtgever wilde graag frisse en lichte foto’s, ITOOK streeft er altijd naar om te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. En dat was gelukt!

Zie hier enkele foto’s van het resultaat. 

OPMAATZAGEN-12.jpg
OPMAATZAGEN-22.jpg
OPMAATZAGEN-33.jpg
OPMAATZAGEN-27.jpg

ITOOK's nieuwe flyer!

Als freelance fotograaf heb je opdrachtgevers nodig. En hoe kun je potentiële nieuwe opdrachtgevers beter benaderen dan met een gelikte flyer?

Hierbij presenteer ik mijn eerste en zeker niet de laatste ITOOK flyer!
Er zijn er al een aantal de deur uit gegaan. Dus wellicht heeft u er al een in de bus gekregen. Mocht dat niet zo zijn, en bent u geïnteresseerd in het werk van ITOOK of kent u iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn laat het mij dan even weten. Dan zorg ik ervoor dat er snel een flyer uw kant op komt!

Flyer-16.jpg


Als u meer informatie wilt hebben kan een simpel belletje of een mailtje ook genoeg zijn!