Presentatiemateriaal

De afgelopen maanden ben ik onder andere voor Stalufor en Stalufix bezig geweest om hun website een frisse boost te geven. Zo fotografeerde ik onder meer een aantal vastgoedprojecten voor ze, en heb ik onlangs het bedrijf voorzien van foto’s van hun werkzaamheden en foto’s van het personeel. Perfect als presentatiemateriaal voor op de website of in de brochure!
Zie hier een kleine maar gevarieerde selectie van enkele foto opdrachten.

Werkt u bij een bedrijf die opzoek is naar een fotograaf die de werkzaamheden, personeel, evenementen of alle andere gewenste items voor een scherpe prijs op de foto zet? Dan zit u bij ITOOK helemaal goed. Stuur vandaag nog een mail!

Waarom bewolking niet erg is

IMG_7354.jpg

Soms heb je dat wel eens. Je hebt een portret of familieshoot gepland met een heel leuk gezin en dan valt het weer toch een beetje tegen op die dag. Het is bewolkt en de zon komt maar niet tevoorschijn. Althans, vaak denkt iedereen dat het weer dan tegenvalt. Als fotograaf zijnde is bewolkt weer zo erg nog niet. Sterker nog, veel fotografen willen juist bewolking tijdens eens portretshoot. Ik denk dat ik met de onderstaande foto’s jullie kan overtuigen waarom.

Kijk eens naar het prachtige zachte licht. Bij een sterke zon was alles veel contrastrijker en had je overal schaduwen kunnen hebben. Het weer op die dag was juist perfect voor deze setting! Ik ben bijzonder blij met deze foto’s. Ze blijven mooi in mijn portfolio!

IMG_0081.jpg
IMG_7362.jpg
IMG_7383.jpgWil je ook een familieshoot of een fotoshoot? Neem dan contact op met ITOOK.

Interieur/ Meubilair

Vorige week heb ik voor 'Op Maat Zagen' een leuke opdracht mogen doen. Bij Op Maat Zagen kun je hout bestellen die ze perfect op maat zagen en thuis bij de klant afleveren. Ideaal voor de doe-het-zelver en mensen met twee rechterhanden om bijvoorbeeld een mooi meubelstuk te ontwerpen en te bouwen.  Op Maat Zagen wilde graag een aantal projecten vastgelegd hebben. Ook daarbij is ITOOK natuurlijk de perfecte kandidaat!

De opdrachtgever wilde graag frisse en lichte foto’s, ITOOK streeft er altijd naar om te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. En dat was gelukt!

Zie hier enkele foto’s van het resultaat. 

OPMAATZAGEN-12.jpg
OPMAATZAGEN-22.jpg
OPMAATZAGEN-33.jpg
OPMAATZAGEN-27.jpg

ITOOK's nieuwe flyer!

Als freelance fotograaf heb je opdrachtgevers nodig. En hoe kun je potentiële nieuwe opdrachtgevers beter benaderen dan met een gelikte flyer?

Hierbij presenteer ik mijn eerste en zeker niet de laatste ITOOK flyer!
Er zijn er al een aantal de deur uit gegaan. Dus wellicht heeft u er al een in de bus gekregen. Mocht dat niet zo zijn, en bent u geïnteresseerd in het werk van ITOOK of kent u iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn laat het mij dan even weten. Dan zorg ik ervoor dat er snel een flyer uw kant op komt!

Flyer-16.jpg


Als u meer informatie wilt hebben kan een simpel belletje of een mailtje ook genoeg zijn!
 

Het gaat om het resultaat!

Hetgaatomhetresultaat-8.jpg

Een van de mooiste dingen in de fotografie is het zien van het eindresultaat. En nu doel ik niet zo zeer op de foto's an sich maar vooral wat de opdrachtgever met de foto's gaat doen, of de reactie op de vers aangeleverde foto's.

Waar je bij het aanleveren van de foto's van een bruiloft een grote lach zult zien en wellicht een traan uit blijdschap, zie je vaak bij de foto's die je maakt voor bedrijven een veel mooier portfolio en website terug komen.

En dat is ook bij kozijnfabrikant VPG gebeurd. Zo heb ik vrijwel alle foto's op de website van www.vpgalu.nl gemaakt. In mijn ogen is de website enorm verbeterd! Natuurlijk ook mede door de website bouwer, maar de foto's spelen toch ook een zeer belangrijke rol.

In het geval van VPG heb ik diverse projecten gefotografeerd en een bedrijfsreportage.

Natuurlijk zijn goede foto's belangrijk. Iedereen kan zien dat de website een stuk mooier is geworden. Maar het zakelijke belang is voor de opdrachtgevers vaak vele malen belangrijker. Gaan de nieuwe foto's nieuwe klanten aanleveren?
Er zijn bedrijven waar ik voor heb gewerkt die het fotomateriaal van ITOOK gebruiken om ook hun brochures te maken om met hun product de wereld in te gaan. Een bedrijf heeft mij gemeld dat hun omzet vorig jaar hoger was dan ooit! Zouden die goede foto's daar verantwoordelijk voor zijn? 

Hetgaatomhetresultaat-3.png

Ook interesse om uw website te voorzien van het juiste foto materiaal geheel op maat? Neem vandaag nog contact op!