De Tijd Vliegt

Het is al te lang geleden dat ik een blog bericht heb geplaatst. En dat komt vooral omdat ik te weinig tijd heb. Er is nog zó veel te doen. Ik barst van de ideeën maar daar moet ik echt tijd voor vrij maken. 

Dit zijn ook de momenten waar ik terug denk, aan de vorige fotoshoots. Aan de voorbije vakanties, of en hoe ik ben gegroeid in het werk en wat ik in een paar jaar bereikt heb. En hoewel ik tevreden ben over wat er zoal is gebeurd de afgelopen jaren sta ik er van te kijken hoe snel alles gaat. De seizoenen vliegen gewoon voorbij. Zo snel dat ik eigenlijk geen tijd heb gehad om daar bij stil te staan.

Feitelijk zijn er nauwelijks manieren om de tijd even terug te draaien. Maar foto’s is er daar absoluut een van. 

Ik ben geen full-time fotograaf meer bij mijn huidige baan. Ik ben doorgegroeid in het bedrijf en daar ben ik echt bijzonder blij mee. Nu ik niet elke dag meer de camera in mijn handen heb is de drang om vaker zelf op pad te gaan des te groter geworden. Hoe grote fotografie-addict ik ook ben, als je je camera 5 dagen in de week vast hebt is het echt niet erg om hem even te laten liggen in het weekend. Ik ben blij dat ik de afgelopen jaren ook heb kunnen genieten met de fotografie opdrachten die ik met ITOOK heb binnengehaald. Ik hoop dat er nog heel veel mogen volgen. 

Status update
In deze blog wil ik jullie verder alleen nog even mededelen wat ik zoal gedaan heb de laatste tijd en wat jullie van mij kunnen verwachten binnenkort.

Ik ben nu net een week terug van een geweldige reis naar Maleisië & Singapore, hier heb ik een flink aantal foto’s gemaakt, een klein deel hiervan zal in een blog verschijnen op deze website.

In de afgelopen tijd fotografeerde ik ook twee trouwerijen. Deze week volgt nog een derde trouwerij. Ik ben momenteel bezig met de edit van de tweede trouwerij. Van deze trouwerij verschijnt binnen niet al te lange tijd ook een blog. Deze komt ook permanent op de website te staan onder het kopje: Wedding.

Bij de bovenstaande trouwerijen hoort natuurlijk ook een prachtig fotoalbum, ook hier moet ik de komende tijd nog druk mee aan de slag. Ik hoop binnenkort een mooi voorbeeldalbum op de website te zetten zodat je ook achter het computerscherm kan zien wat voor fotoboeken ik aanlever. Mocht je nu al benieuwd zijn hoe zo’n fotoboek eruit ziet dan kun je altijd een afspraak maken. Dan kom ik langs met mijn iPad om je een mooi voorbeeld te laten zien.

Vorige week deed ik ook nog een toffe broer & zus shoot. Ik ga nog even navragen of ik die foto’s ook op de site mag gebruiken, wellicht gaan jullie er een aantal zien.
Omdat deze shoot vrij laat plaats vond heb ik de zon met een externe flitser nagebootst. In mijn ogen leverde dat echt heel toffe resultaten op. Mocht je geïnteresseerd zijn in de fotografie dan komt dat goed uit want ik schrijf binnenkort ook een aparte blog over het ‘namaken’ van de zon.

Nog voor de vakantie (dus alweer een tijdje geleden) gaf ik samen met een collega van Zibber (mijn full-time baan) een leuke portret workshop aan een aantal mede collegae. Naast het feit dat dit een ongelofelijk leuke middag was hoop ik hier binnenkort ook een aantal foto’s te showen en een aantal speerpunten te noemen wat er zoal doorgenomen is. Mocht je iets willen opsteken wat betreft de fotografie, dan kan die blog erg leerzaam zijn.

Daarnaast heb ik nog veel meer leuke ideeën die ik kwijt kan in een leuke blog maar die zien jullie vanzelf wel…