Architecture II

ITOOK, exterieur, exterieurfotografie, vastgoedfotografie, architectuurfotografie, projectfotografie, modern, zomer

Als full-time vastgoed fotograaf voor makelaars verrassen niet veel woningen mij meer. Ik zie grote woningen, kleine woningen, mooi ingerichte woningen, wat minder mooi ingerichte woningen, dure woningen, en wat minder dure woningen. Maar wat zijn dan de leukste woningen? Nou dat ligt over het algemeen meer aan de bewoners dan het type woning. Want een gezellig praatje maken op de locatie hoort er natuurlijk ook bij.
Maar als afgestudeerd ingenieur vind ik het juist heel mooi om speciale elementen van een woning mee te nemen die de woning zo speciaal maken.

Hoewel ik tijdens mijn full-time baan genoeg mooie woningen tegen kom zijn het vaak de woningen die ik voor de Architect (en ITOOK) fotografeer waar juist veel van dat soort details voorkomen en waar ik een extra dosis energie uit haal.

ITOOK, Interieur, vastgoedfotografie, sanitair, hal, toilet, trap, modern, architectuur
ITOOK, Interieur, vastgoedfotografie, modern, architectuur, keuken, woonkamer

Zo was ik een tijdje geleden in het mooie Wijchen om voor Van Boven Architecten een pand vast te leggen die slechts enkele weken daarvoor opgeleverd is (de tuin enkele dagen).

Uiteraard was de architect weer zeer blij met de foto’s, maar ook de fabrikant van de houten delen die in dit woonhuis zijn gebruikt vond de foto’s perfect bij hun website passen als portfolio materiaal.
(http://www.platowood.nl/blog/projecten/villa-wijchen/)

ITOOK, Interieur, vastgoedfotografie, modern, architectuur, architectuurfotografie, detail, sfeer, kraan
ITOOK, Interieur, vastgoedfotografie, modern, architectuur, architectuurfotografie, detail, sfeer, pui, glas
ITOOK, Interieur, vastgoedfotografie, modern, architectuur, architectuurfotografie, detail, sfeer,  haard, styling

Hoewel ik zo ongeveer nooit een selfie maak kon ik het in deze woning trouwens niet laten. Misschien heb je hem al gezien op mijn Instagram?

ITOOK, Interieur, vastgoedfotografie, modern, architectuur, architectuurfotografie, detail, sfeer, ik, bts, trap