Het gaat om het resultaat!

Hetgaatomhetresultaat-8.jpg

Een van de mooiste dingen in de fotografie is het zien van het eindresultaat. En nu doel ik niet zo zeer op de foto's an sich maar vooral wat de opdrachtgever met de foto's gaat doen, of de reactie op de vers aangeleverde foto's.

Waar je bij het aanleveren van de foto's van een bruiloft een grote lach zult zien en wellicht een traan uit blijdschap, zie je vaak bij de foto's die je maakt voor bedrijven een veel mooier portfolio en website terug komen.

En dat is ook bij kozijnfabrikant VPG gebeurd. Zo heb ik vrijwel alle foto's op de website van www.vpgalu.nl gemaakt. In mijn ogen is de website enorm verbeterd! Natuurlijk ook mede door de website bouwer, maar de foto's spelen toch ook een zeer belangrijke rol.

In het geval van VPG heb ik diverse projecten gefotografeerd en een bedrijfsreportage.

Natuurlijk zijn goede foto's belangrijk. Iedereen kan zien dat de website een stuk mooier is geworden. Maar het zakelijke belang is voor de opdrachtgevers vaak vele malen belangrijker. Gaan de nieuwe foto's nieuwe klanten aanleveren?
Er zijn bedrijven waar ik voor heb gewerkt die het fotomateriaal van ITOOK gebruiken om ook hun brochures te maken om met hun product de wereld in te gaan. Een bedrijf heeft mij gemeld dat hun omzet vorig jaar hoger was dan ooit! Zouden die goede foto's daar verantwoordelijk voor zijn? 

Hetgaatomhetresultaat-3.png

Ook interesse om uw website te voorzien van het juiste foto materiaal geheel op maat? Neem vandaag nog contact op!

Van alle markten thuis, ook in de exterieur fotografie!

Eindelijk is de lente weer begonnen! De eerste bloesem begint weer uit te komen en de vogeltjes zingen ons elke ochtend wakker. Wat betekend dat voor ITOOK, en willicht voor jou? Juist, het is weer tijd om buiten te fotograferen.

ITOOK is niet alleen geschikt voor de architect en interieur stylisten, maar ook voor alles wat met de exterieurfoto's te maken heeft, denk aan hoveniers, tuinarchitecten, gemeenten, kozijnfabrikanten, dakdekkers, omheining zetters, zonnepaneel zetters, en ga zo maar door.

Interesse? Of ken je iemand die interesse heeft? Neem dan contact op, en krijg de scherp geprijsde tarievenlijst toegestuurd!

Wist u dat u bijvoorbeeld bij ITOOK unieke exterieurfoto's kan laten maken in het donker? Of vanuit een hoogte van 8 meter? 

IMG_7542.jpg
IMG_7553.jpg
IMG_7554.jpg
IMG_7597.jpg
IMG_7559.jpg
IMG_7548.jpg
IMG_7546.jpg

a New Start

ITOOK a new Start.jpg

ITOOK levert inmiddels al 5 jaar fotografiediensten. Tijd voor een grote verandering. Daarom nu: Een compleet nieuwe start voor ITOOK!

ITOOK gaat All Out!
— Merijn Geurts

Met ingang van 1 maart 2018 ga ik (Merijn) full-time voor ITOOK aan de slag, waar ITOOK eerst nog een bijverdienste was naast een full-time baan. 

Wat betekent dit voor ITOOK in de toekomst?

  • Nog meer fotografiediensten!
  • ITOOK gaat zich specifieker richten op bepaalde doelgroepen en werkzaamheden
  • Een betere bereikbaarheid
  • Snellere levertijden
  • Meer status updates, blogs en socialmedia content
  • Een vernieuwde website

Oftewel, een frisse nieuwe start voor ITOOK! Dus like mijn Facebook pagina, volg mijn Instagram en neem regelmatig een kijkje in deze blog om helemaal up-to-date te blijven over alles wat er binnen ITOOK gebeurd.

Architecture II

Als full-time vastgoed fotograaf voor makelaars verrassen niet veel woningen mij meer. Ik zie grote woningen, kleine woningen, mooi ingerichte woningen, wat minder mooi ingerichte woningen, dure woningen, en wat minder dure woningen. Maar wat zijn dan de leukste woningen? Nou dat ligt over het algemeen meer aan de bewoners dan het type woning. Want een gezellig praatje maken op de locatie hoort er natuurlijk ook bij.
Maar als afgestudeerd ingenieur vind ik het juist heel mooi om speciale elementen van een woning mee te nemen die de woning zo speciaal maken.

Hoewel ik tijdens mijn full-time baan genoeg mooie woningen tegen kom zijn het vaak de woningen die ik voor de Architect (en ITOOK) fotografeer waar juist veel van dat soort details voorkomen en waar ik een extra dosis energie uit haal.

Zo was ik een tijdje geleden in het mooie Wijchen om voor Van Boven Architecten een pand vast te leggen die slechts enkele weken daarvoor opgeleverd is (de tuin enkele dagen).

Uiteraard was de architect weer zeer blij met de foto’s, maar ook de fabrikant van de houten delen die in dit woonhuis zijn gebruikt vond de foto’s perfect bij hun website passen als portfolio materiaal.
(http://www.platowood.nl/blog/projecten/villa-wijchen/)

Hoewel ik zo ongeveer nooit een selfie maak kon ik het in deze woning trouwens niet laten. Misschien heb je hem al gezien op mijn Instagram?

Dommelcross

Hoewel de lente toch al weer een tijdje begonnen is neem ik jullie even mee terug naar het frisse begin van februari waar ik het splinternieuw hardloop evenement ‘Dommelcross’ fotografeerde.


Dommelcross is een evenement waar deelnemers 6.1, 8.9 of 11.7 kilometer op een uitdagend parcours door het mooie natuurgebied van Sint-Michielsgestel hardlopen.

Mijn taak was om het evenement zo goed mogelijk vast te leggen. Het sfeertje maar ook wat persoonlijke shots van de deelnemers. Het was erg leuk om te doen! Ik kreeg bijna zin om zelf mee te rennen..


Het was even doorwerken maar de 477 geselecteerde en bewerkte foto’s heb ik dezelfde dag nog aangeleverd bij de organisatie, gevolgd door een leuke reeks complimenten!

Alle foto’s van het evenement staan ook op de website van Dommelcross: www.dommelcross.nl

Na het succes van deze eerste editie komt er volgend jaar een tweede editie van de Dommelcross, ik acht de kans zeer groot dat ik daar weer bij ga zijn. Tot dan!