Merijn Geurts

Hoi, ik ben Merijn.

De fotograaf achter ITOOK. Ik ben 30 jaar oud en ik woon in de regio 's-Hertogenbosch. ITOOK is voor mij de plek waar passie, kennis en ervaring bij elkaar komen.

Zowel op MBO- als op HBO-niveau ben ik, met een diploma, opgeleid tot bouwkundige. Daarnaast volgde ik de Minor Architectuur aan de TU/e. Mijn grootste passie bleek echter in de fotografie te liggen. Met ITOOK combineer ik deze twee ‘werelden’. Ik wil mijzelf ontwikkelen tot een krachtige en serieuze speler in de vastgoedfotografie. Inmiddels bezit ik al enige ervaring. In de afgelopen vijf jaar fotografeerde ik al ruim 3.000 vastgoedobjecten. Tot grote tevredenheid van al mijn  opdrachtgevers!

Hoewel ITOOK grotendeels gericht lijkt op de vastgoedfotografie, bezit ik eveneens expertise in het fotograferen van onder meer portretten, bruiloften evenals het bedrijfsleven, met bedrijfsreportages, evenementen, en commerciële fotografie. U kunt indrukken opdoen in alle categorieën op deze website, op de specifieke pagina’s ofwel in de blog.

Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Qua compositie, belichting, lijnenspel, emotie, en beeldbewerking ga ik altijd voor het beste resultaat op de uiteindelijke foto.  Elk project benader ik als een nieuwe uitdaging.

Wilt u contact opnemen? Klik dan op een van de ronde icoontjes hier rechts om doorgestuurd te worden. Direct een mail sturen kan natuurlijk ook.

Ik sta garant voor een prettige samenwerking!

Tijdlijn

2013 - Start ITOOK met diverse individuele opdrachten
2014 - Fulltime vastgoed-fotograaf
2015 - Supervisor-fotografie bij een vastgoed fotografie bedrijf
2016 - Meer dan 2500 vastgoed objecten gefotografeerd
2017 - Meer dan 3000 vastgoed objecten gefotografeerd
2018 - Fulltime aan de slag voor ITOOK

MERIJN.jpg

Contact

Mail
info@itook.nl

Telefoon
06 - 36 197 505

Adres
Reutsedijk 3
5264 PC Vught


Kvk nr
574 629 17

BTW nr
NL 045 887 160 B01