Website

Schakel ITOOK in om uw website een boost te geven!

Afgelopen jaar heb ik diverse projecten voor Van Boven Aannemers gefotografeerd. Voornamelijk vastgoedprojecten maar ik heb ook het personeel vastgelegd. Al deze foto’s hebben ervoor gezorgd dat de websitebouwer aan de slag kon gaan met nieuwe frisse foto’s. De nieuwe website is nu live en ik moet zeggen dat het er heel gaaf uitziet!

ITOOK, socialmedia, contentcreator, content, vastgoedfotografie, website, kantoor, fotograaf

Hierboven staat een link naar hun website. Hieronder heb ik nog een aantal foto’s uitgelicht die ITOOK heeft gemaakt. Wilt u ook uw website opfrissen met nieuwe foto’s van uw projecten of personeel? Neem dan contact op met ITOOK!

ITOOK, vastgoedfotografie, projectfotografie, styling, interieur, keuken, modern, architectuur
ITOOK, portret, bedrijfsreportage, personeel, werkzaamheden, bedrijfsfotografie


NIEUWE WEBSITE

Na een lange tijd van ontwerpen, is het eindelijk zover: de nieuwe website van I TOOK is online en daar ben ik trots op! De nieuwe website moet uitstralen waar I TOOK voor staat, namelijk het leveren van kwaliteit.

Design
De nieuwe website heeft een compleet nieuwe en frisse look. Het strakke en minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat je overal gemakkelijk doorheen kunt bladeren.  De site kent zes verschillende portfoliobladen met elk hun eigen thema. Een deel van de foto's en opdrachten zal ik op de website plaatsen..

Wat is er nieuw?
Naast de complete restyling staat er ook meer nieuwe informatie op de website:

- Blog met leerzame tips
- Prijslijst
- Opties fotoalbum

Met de introductie van de prijslijst en album opties kunt u in één oogopslag zien wat u kunt verwachten als u een fotodienst via I TOOK regelt. Zo heb ik ook een compleet nieuwe about pagina, zodat u meer informatie over mijn achtergrond kunt lezen. Als u benieuwd bent naar waar ik op dit moment mee bezig ben, kunt u een kijkje nemen in deze compleet nieuwe blog! Ik zal zo vaak als ik kan mijn opdrachten up to date houden. Daarnaast vertel ik u via mijn blog meer over andere foto-gerelateerde zaken. Zo leg ik mijn workflow uit, en geef ik zelfs wat fotografietips zodat iedereen kan zien hoe het allemaal werkt. U leert mij echt kennen via de blog!

Ik nodig u van harte uit om deze blog vaker te bezoeken en om de website in de gaten te houden voor foto-updates en andere zaken..

Merijn | I TOOK