Het gaat om het resultaat!

ITOOK, laptop, tafel, fotografie, vastgoedfotografie, architectuurfotografie, VPG, content, contentcreator, fotograaf

Een van de mooiste dingen in de fotografie is het zien van het eindresultaat. En nu doel ik niet zo zeer op de foto's an sich maar vooral wat de opdrachtgever met de foto's gaat doen, of de reactie op de vers aangeleverde foto's.

Waar je bij het aanleveren van de foto's van een bruiloft een grote lach zult zien en wellicht een traan uit blijdschap, zie je vaak bij de foto's die je maakt voor bedrijven een veel mooier portfolio en website terug komen.

En dat is ook bij kozijnfabrikant VPG gebeurd. Zo heb ik vrijwel alle foto's op de website van www.vpgalu.nl gemaakt. In mijn ogen is de website enorm verbeterd! Natuurlijk ook mede door de website bouwer, maar de foto's spelen toch ook een zeer belangrijke rol.

In het geval van VPG heb ik diverse projecten gefotografeerd en een bedrijfsreportage.

Natuurlijk zijn goede foto's belangrijk. Iedereen kan zien dat de website een stuk mooier is geworden. Maar het zakelijke belang is voor de opdrachtgevers vaak vele malen belangrijker. Gaan de nieuwe foto's nieuwe klanten aanleveren?
Er zijn bedrijven waar ik voor heb gewerkt die het fotomateriaal van ITOOK gebruiken om ook hun brochures te maken om met hun product de wereld in te gaan. Een bedrijf heeft mij gemeld dat hun omzet vorig jaar hoger was dan ooit! Zouden die goede foto's daar verantwoordelijk voor zijn? 

ITOOK, flyer, huisstijl, visitekaartje, bedrijf, zzper, vastgoedfotograaf, architectuurfotograaf, paleiskwartier, Den Bosch, zonsondergang

Ook interesse om uw website te voorzien van het juiste foto materiaal geheel op maat? Neem vandaag nog contact op!